Mobilni prireditveni prostor

NAJEM PRIREDITVENEGA PROSTORA

Ponujamo možnost najema prostora za izvedbo srečanj, prireditev in dogodkov. Prireditveni prostor omogoča raznovrstne prireditve na prostem v vsakem vremenu. Nudi prijeten ambient za sejme, srečanja, otvoritve, praznovanja, obletnice, poroke, pogostitve, team buildinge, kongresne ali tematske dogodke, izobraževalne in kulturne delavnice, športne in družabne prireditve in druge aktivnosti …

Oddaja se montažni šotor, velikosti  15 m x 40 m x 3 m, s skupnim tlorisom 600 m2, z 8 kompleti oken, podestom in odrom v velikosti 20 m2. Možnih je več vrst postavitev – odvisno od vrste prireditve in števila udeležencev.

Prireditveni prostor se nahaja v idiličnem okolju na pragu Kamniško Savinjskih Alp v Termah Snovik, ki nudijo možnost naročila hrane ter pijače, nastanitev ter bazenskih, wellness in Kneipp storitev.

V osrčju neokrnjene narave ob termalnem izviru bogatem s kalcijem in magnezijem lahko vaše prireditvene aktivnosti dopolnite z našo wellness ponudbo in Kneipp programom, ki poskrbita za sprostitev telesa in duha.

Naša gostinska ponudba zelo dobro dopolnjuje najrazličnejše dogodke, saj ponuja tako lokalne specialitete kakor tudi širok izbor drugih jedi, ki so narejene iz skrbno izbrane lokalno pridelane in sezonske hrane.

Da večdnevne prireditve, poroke in druga slavja brez premestitev trajajo, ponujamo nočitve v apartmajskem naselju 4*.

Kot dopolnitev za športne in družabne prireditve ter team buildinge, se v neposredni bližini nahajata tudi Trim steza in telovadnica na prostem.

Več informacij na: events@terme-snovik.si in na: 01 83 44 109 (Martina Klodič).Status: v izvajanju

Trajanje projekta: oktober 2017 – junij 2018

Nosilec projekta: Turistično društvo Tuhinjska dolina

Skupna vrednost projekta brez DDV: 295.902,98 EUR, od tega vrednost ESRR 236.722,38 EUR

Opis projekta:
Turistično društvo Tuhinjska dolina, Terme Snovik in druga društva v okolici že vrsto let izvajajo različne dogodke, sejme in prireditve na območju Tuhinjske doline. Do sedaj so bile aktivnosti odvisne od vremena, s postavitvijo mobilnega šotora pa bodo prireditve potekale ne glede na vremenske razmere. Projekt naj bi vplival na intenzivnejše društveno in družabno življenje domačinov ter povečal priložnosti za nadaljnji razvoj turizma. Obenem bodo potekala izobraževanja lokalnih turističnih ponudnikov, organizirane bodo tudi tradicionalne prireditve, ki jih v Turističnem društvu Tuhinjska dolina v sodelovanju s Termami Snovik ves čas nadgrajujejo, sodelovanje pa omogočajo tako lokalnim kot okoliškim ponudnikom, zlasti iz Srca Slovenije.

Kontaktna oseba: Ivan Hribar

               

 
 
 
 

Prijava na e-novice

 
 
 

SLEDI NAM

Spremljajte nas na socialnih omrežjih.

    

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.