Vsak teden, vsak dan, Kneippov dan

Vsak dan v tednu je namenjen enemu izmed petih elementov za zdravo in dolgo življenje, ki jih je opredelil Sebastian Kneipp - eden glavnih zdravilcev v evropski tradicionalni medicini.

Preprosta in zdrava načela knajpanja so tudi zabavna, saj poleg tretmajev z vodo vključujejo še različne oblike telesne aktivnost, zdravo prehrano, uporabo zdravilnih zelišč in zdrav življenjski slog. Sebastian Kneipp je na preprost način opisal kako poskrbimo za svoje zdravje in se ob tem imamo lepo. Ta enostavna načela za ohranjanje zdravja telesa in duha lahko doživite v Termah Snovik vsak dan.

  • Vsak ponedeljek ob 18.00 pripravljamo zdravo malico.
  • Vsak torek ob 11.00 potekajo delavnice z zelišči.
  • Vsako sredo ob 11.00 se predstavi Kneippova pot, pot vseh čutil po Naj tematski poti v Sloveniji v letu 2018. Ob 18.00 pa poteka predstavitev termalne vode.
  • Vsak četrtek ob 18.00 potekajo vaje za zdravo hrbtenico.
  • Vsak petek ob 18.00 pa se po celem tednu lahko sprostite na vajah za sproščanje.
 
 
 
 

Prijava na e-novice

 
 
 

SLEDI NAM

Spremljajte nas na socialnih omrežjih.

    

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.