Kaj je Klub Palčka Snovička?

  • Je klub, kamor odrasli ne morejo.
  • Je klub škratkov, ki imajo radi Palčka Snovička in se želijo z njim družiti, ustvarjati, peči palačinke, plesati in početi ful neumnosti.

In na koncu še namigi, kako lahko postaneš član kluba palčka Snovička?

Najprej se dogovori z mamico in očkom, naj ti pomagata izpolniti prijavnico in ko prideš naslednjič plavat v Snovik, prinesi s sabo risbico Palčka Snovička, ki je poleg vplačane članarine 7,00 € vstopnica v naš Klub. Na recepciji boš dobil pravo člansko izkaznico, ki jo moraš vedno prinesti s sabo, ko prideš v Klub.

Zakaj se sploh splača postati član kluba?

Kaj prinaša škratku vključitev v Klub?

  • Lastno člansko izkaznico.
  • Svojo knjižno zbirko boš obogatil s pravljico o Palčku Snovičku
  • Vsako prvo soboto v mesecu med 10.30 in 14.00 uro druženje s Palčkom Snovičkom in animatorji. Vstop v bazen za otroke je takrat prost.
  • Zbiranje žigov za vstop v bazen (razen v času klubskih aktivnosti). Ob pridobitvi 12 in 24 žigov dobi škratek posebno nagrado.
  • 10 % popusta pri vsakem nakupu kopalnih kart.
  • 10 % popusta pri praznovanju rojstnega dneva otroka – člana.
  • Obveščanje o otroških prireditvah in animacijah v Termah Snovik.
  • Udeležbo na animacijah vsako soboto med 10.30 in 13.00 uro v Termah Snovik.

Pridi, lepo se bomo imeli!

Hmmm, kdo pa sploh je Palček Snoviček?

Kdo je ter kaj vse počne, boste najlažje izvedeli, če boste prebrali pravljico, ki so jo pred kratkim skupaj izdali Terme Snovik in Turistično društvo Tuhinjska dolina, ilustracije pa je prispevala Nejka Selišnik. Pravljica je izšla v slovenskem in angleškem jeziku.

Da ne boste presenečeni, če ga srečate, še preden boste uspeli prebrati pravljico v celoti, pa objavljam njegovo likovno podobo in opis. A ni simpatičen?

Palček Snoviček je ustanovil svoj klub, v katerega, pomislite, sploh ne sprejemajo odraslih, ampak je to klub škratkov, ki imajo radi našega palčka Snovička in se želijo z njim družiti, ustvarjati, peči palačinke, plesati in početi ful neumnosti.

Mlajši otroci bodo lahko razvijali svojo ustvarjalnost ob pobarvanko Palčku Snovičku, ki jo je prav tako ilustrirala Nejka Selišnik.

Da pa bo lahko vedno v vaši bližini vsaj misel na Palčka Snovička, je poskrbel tudi tako, da je pomagal pri pripravi majic, na katerih je njegova podoba. Kako krasno se bo počutil otrok, ki bo nosil majico, na kateri bo nasmejan in navihan palček, si lahko le predstavljamo.

Pa veste, kaj še ima Snoviček? Pravo pravcato pesmico, svojo pesmico, si lahko predstavljate? Ampak res je, v pravljici piše, da šteje že mnogo let in morda si je prav zato zaslužil, da je Peter Pogačar njegovo pesem tudi uglasbil. Ko boste imeli priložnost, ji prisluhnite in bodite prepričani, da vas bo njena melodija spremljala še precej časa. Otroci pa se je lahko naučijo v klubu.

SEM PALČEK SNOVIČEK

SEM DROBEN KOT PTIČEK,

TA HIP SEM TUKAJ,

DRUGI ŽE TAM,

Z GLAVO POKIMAM

IN SKOČIM DRUGAM.

Ne, Palček ni ostal zgolj pri pesmici, ampak se je z plesno učiteljico Aljo dogovoril, da je pripravila za njegov ples tudi prav posebno koreografijo.

 
 
 
 

Prijava na e-novice

 
 
 

SLEDI NAM

Spremljajte nas na socialnih omrežjih.

    

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.