»JESENSKE POČITNICE z RADIOM 1 in TERMAMI SNOVIK«

  »JESENSKE POČITNICE z RADIOM 1 in TERMAMI SNOVIK«

21.10.2015

  »JESENSKE POČITNICE z RADIOM 1 in TERMAMI SNOVIK«

Posebna ponudba za poslušalce Radia 1 v Termah Snovik.
Tisti, ki boste ob rezervaciji krompirjevih počitnic kot svoj najljubši radio navedli Radio 1, boste sodelovali v nagradnem žrebanju in morda dopustovali brezplačno.PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

1. ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE

Organizator nagradne igre je TERME SNOVIK - KAMNIK, d.o.o, Molkova pot 5, 1241 Kamnik

Pravila in pogoji nagradne igre (v nadaljevanju pravila) definirajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v  nagradni igri. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so udeležencem na voljo na spletni strani http://www.terme-snovik.si. in se zbirajo na naslovu organizatorja.

 

2. TRAJANJE NAGRADNE IGRE

Nagradna igra poteka v času od 20.10.2015 do 30.10.2015 v Termah Snovik.

 

3.  POGOJI SODELOVANJA

Udeleženec nagradne igre je lahko vsak, ki se strinja s pravili. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju akcije, njihovi honorarni sodelavci ter njihovi ožji družinski člani. Do sodelovanja so upravičene vse fizične osebe, starejše od 18 let. Vsaka oseba sme sodelovati zgolj enkrat.

 

4.  SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki v času trajanja akcije pravilno pri rezervaciji jesenskih počitnic, od 23.10. do 1.11.2015, navedejo svoj najljubši RADIO 1.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci sprejemajo in soglašajo s pravili nagradne igre.

 

5. NAGRADNI SKLAD

Izžreban bo en nagrajenec, ki bo prejel brezplačno bivanje - počitnice v Termah Snovik. Nagrada za brezplačno bivanje velja za 2 osebi za dve noči. V brezplačno bivanje je vključena nastanitev s polpenzionom.

V kolikor bo gost v času žrebanja še dopustoval v Termah Snovik, bo bival brezplačno že v tem teminu. V kolikor je gost v tem času že bival,  nagrajenec nagrado pokoristi v času do 31.3.2015, razen v času Novoletnih počitnic. 

 

6. ŽREBANJE NAGRAD

V žrebanje bodo uvrščeni vsi, ki so pravilno navedli svoj najljubši RADIO, ob rezervaciji.  Žrebanje nagrad bo potekalo 30. novembra 2015 ob 14. uri v prostorih TERM SNOVIK. Žrebanje bo izvedla tričlanska komisija.Komisija bo med samim žrebanjem ugotavljala pravilnost odgovorov.V primeru, da izžrebani odgovor ne bo pravilen se bo žrebanje za posamezno nagrado ponavljalo toliko časa, da bo izžrebani odgovor ustrezal zahtevam nagradne igre. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča.

 

7. OBVEŠČANJE NAGRAJENCEV IN PREVZEM NAGRAD

Nagrajenci bodo o rezultatih žrebanja in vrsti nagrade obveščeni po elektronski pošti

ali telefonu najkasneje do 5. Novembra 2015. Če se nagrajenec na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bo odzval (posredoval zahtevanih podatkov v pisni obliki, po telefonu ali prek e-pošte) v roku 7 dni od prejema obvestila ali pa se bo nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade. V tem primeru se nagrada ne podeli.

Nagrajenci prevzamejo nagrade z osebnim dokumentom, ki dokazuje istovetnost nagrajenca in upravičenost do nagrade.

V kolikor nagrajenec nagrade zaradi kakršnegakoli razloga ne prevzame do 31.3.2016, se šteje, da nagrada ni bila koriščena. Pravica do koriščenja nagrade v tem primeru zastara. V tem primeru si organizatorpridržuje pravico, da nagrade ne podeli. Menjava ali gotovinsko izplačilo nagrade ni mogoče, niti je ni mogoče prenesti na drugo osebo.Organizator in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad.

V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro. O tem mora preko spletne strani www.terme-snovik.si obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse udeležence.

 

8. ZASEBNOST IN VARSTVO PODATKOV

Sodelovanje udeleženca v nagradni igri se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007). Udeleženec nagradne igre dovoljuje organizatorju uporabo osebnih podatkov. Osebni podatki udeležencev se uporabljajo in shranjujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Udeleženec dovoljuje, da organizator in soorganizator navedene osebne podatke obdelujeta v svojih zbirkah ter jih uporabljata za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, vabil na dogodke organizatorjev in partnerskih podjetij organizatorjev ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil. Navedene osebne podatke lahko organizator in soorganizator hranita in obdelujeta neomejeno oziroma do pisnega preklica privolitve udeleženca Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Ur. l. RS, št. 20/98 do 86/2009). Organizator in soorganizator si pridržujeta pravico, da v medijih in na svoji spletni stani objavita ime nagrajenca.Če registrirani uporabnik in sodelujoči v nagradni igri ne želi, da se njegovi osebni podatki, pridobljeni v nagradni igri, uporabljajo za namene neposrednega trženja, mora poslati pisno

zahtevo na naslov TERME SNOVIK – KAMNIK, d.o.o., Molkova pot 5, 1241 Kamnik

ali na elektronski naslov info@terem-snovik.si s pripisom ODJAVA NAGRADNA IGRA. Terme Snovik pa mora v 15 dneh ustrezno preprečiti takšno uporabo osebnih podatkov. Upravljalec zbirke osebnih podatkov je Terme Snovik- Kamnik,d.o.o.

 

9. PRITOŽBE

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

 

10. SPREMEMBE PRAVIL IN POGOJEV

Organizator lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti. Organizator bo o vseh spremembah in novostih akcije sproti obveščal udeležence.

 

Snovik, 20.10.2015

 

Galerija

 
 
 

Koledar novic

 
junij 2018
P T S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
 
 

Prijava na e-novice

 
 
 

SLEDI NAM

Spremljajte nas na socialnih omrežjih.

    

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.