Predavanja in delavnice - Prehrana po Kneippu

Predavanja in delavnice - Prehrana po Kneippu

05.10.2017

V sklopu razvoja novega produkta Kneippanje, v Termah Snovik nadaljujemo s predavanji in delavnicami na temo »Prehrana«.

Prehrana po Kneippu je enostavno dobra – polnega okusa, raznolika, polnovredna in sveža.
Pri pripravi daje Kneipp poudarek sezonskim in lokalnim izdelkom in živilom rastlinskega izvora. Majhni obroki večkrat na dan, varujejo prebavila in preprečujejo napade lakote. Uživanje hrane naj bo povezano s pozitivnim doživetjem, veseljem in z užitkom.

»Od vsakega nekaj, ne premalo, a tudi ne preveč.«
Sebastian Kneipp

 

Uporaba lokalnih produktov v ponudbi - Zajtrk (predavanje in delavnica)
Torek 10. 10., od 14:00 do 18:00

Kneippove jedi na sodoben način, meni za kosilo (delavnica)
Četrtek 12.10., od 14:00 do 18:00

Dvig zavedanja zaposlenih o pomembnosti pravilne in neškodljive priprave jedi (predavanje in delavnica)
Torek 24.10., od 12:00 do 18:00

Uporaba zelišč za čaje (delavnica)
Torek 31.10., od 14:00 do 18:00

Uporaba zelišč za pripravo jedi
Četrtek 2.11., od 14:00 do 18:00

 

Vljudno vabljeni !


Terme Snovik – Kamnik d.o.o.
Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju
Seminarski prostor Hrast
Vstopnina: 10 Eur / predavanje
Informacije in rezervacije: 01 / 83 44 100

 
 
 

Koledar novic

 
oktober 2017
P T S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
 
 

Prijava na e-novice

 
 
 

SLEDI NAM

Spremljajte nas na socialnih omrežjih.

    

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.