Trenutki za sproščanje - april 2019

Trenutki za sproščanje - april 2019

01.04.2019

Predvidena časovnica za mesec april 2019

  • Petek, 5. 4. 2019 ob 18.00 Trenutki za sproščanje v Termah Snovik: uvajanje dobrih navad
  • Petek, 12. 4. 2019 ob 18.00 Trenutki za sproščanje v Termah Snovik: moč pozitivnega mišljenja
  • Petek, 19. 4. 2019 ob 18.00 Trenutki za sproščanje v Termah Snovik: s hvaležnostjo do sreče
  • Petek, 3. 5. 2019 ob 18.00 Trenutki za sproščanje v Termah Snovik: miren spanec

 

Informacije in obvezne prijave na recepciji Term Snovik: 01 / 83 44 100

TRENUTKI ZA SPROŠČANJE V TERMAH SNOVIK – CIKEL 4 DELAVNIC

Trenutki za sproščanje v Termah Snovik odpirajo vprašanja iz našega vsakdana in ponujajo odgovore nanje. Na praktičen način prikažejo kako s pomočjo pravilnega dihanja, čuječnosti in meditacije obvladati življenjske izzive. Delavnice se zaključijo z vodeno vizualizacijsko meditacijo, ki pripomore pri kreiranju rešitev.

Izbrane teme

1. Uvajanje dobrih navad
Pogosto vemo katere navade pozitivno vplivajo na zdravje in dobro počutje. Vendar jih kar ne moremo uvesti v naše življenje. Odlašamo s pričektom aktivnosti ali prehitro obupamo. Na delavnici se boste seznanili s tem kako uvajati dobro navado. Kako se motivirati pri začetku aktivnosti in kako vztrajati v njej dokler ta ne preide v navado.

"Najprej izoblikujemo navade, potem pa navade izoblikujejo nas." John Dryden

2. Moč pozitivnega mišljenja
Z nekaj vaje in vztrajnostjo lahko pozitivno mišljenje izboljša kakovost vašega življenja. Na delavnici boste spoznali kako pozitivno mišljenje vpliva na naše počutje in življenje nasploh ter kako uvajati pozitivno mišljenje v vaš vsakdan.

»Vaše prepričanje postane vaša misel. Vaše misli postanejo vaše besede. Vaše besede postanejo vaša dejanja. Vaša dejanja postanejo vaše navade. Vaše navade postanejo vaš značaj. Vaš značaj postane vaša usoda.« Mahatma Gandi

3. S hvaležnostjo do sreče
Hvaležnost je pomembna sestavina pozitivnega mišljenja, zato je prav, da jo bolj podrobno predstavimo. Pogosto opazimo tisto česar si želimo, česar nimamo, medtem ko to kar imamo ne cenimo dovolj. A ravno hvaležnost nam daje moč, daje življenju lepoto in daje možnost, da življenje postane prizanesljivo. Na delavnici bomo spoznali kako hvaležnost postane naš način življenja.

»Hvaležnost vidi božansko v vsakdanjem.« Elizabeth Clare Prophet

4. Miren spanec
Nespečnost je pogosta težava, ki prizadane delovanje telesa, uma in duha. Vpliva na naše čustvovanje, delovno aktivnost, mišljenje in učenje, dobro počutje, pozornost in tudi zdravje. Na delavnici se bomo spoznali – za boljši spanec. Delavnica se zaključi z vizualizacijsko vodeno meditacijo za boljši spanec.

Trajanje posamezne delavnice: 60 min

Cena vseh 4 delavnic: 45 €
Cena posamezne delavnice : 14 €

O MENI
Delavnice vodi Martina Klodič, andragoginja in magistrica hortikultre, licencirana inštruktorica dihanja po programu Oxygen adventage. Posameznikom, manjšim skupinam in podjetjem pomaga pri obvladovanju stresa in upravljanju z intenzivnimi čustvi, kar se kaže v boljših medosebnih odnosih, zbranosti in boljšem splošnem počutju.
Je večna optimistka in na svet gleda skozi prizmo pozitivizma. Veseli jo nenehno pridobivanje novih znanj. Radovednost, pristnost in prisotnost v trenutku so njen način življenja. Navdih jemlje iz narave. Kot pravi so ljudje njeni najboljši učitelji, narava pa njega najboljša učilnica. Delavnice najraje vodi v naravi in vanje vkjlučuje zdravilna zelišča in zeliščne pripravke med katerimi so ji najbolj pri srcu hidrolati.
Na podlagi znanja in izkušenj v različnih panogah je razvila programa Umetnost dihanja in 7 stopnic do uspeha. Prepričana je, da univerzalnega recepta za osebni ali poslovni uspeh ni, zato je zasnovala programa na način, da udeleženci pridejo do samospoznanj. Odkrijejo sebi lasten način za doseganje zastavljenih ciljev, za osebnostno in poslovno rast ter za ohranjanje zdravja.

Martina Klodič, mag. inž. hort. in univ. dipl. andr.
Salvia, Martina Klodič, s.p.

 
 
 

Koledar novic

 
april 2019
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
 
 

Prijava na e-novice

 
 
 

SLEDI NAM

Spremljajte nas na socialnih omrežjih.

    

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.