Skrb za kakovost

Mednarodna standarda: ISO 9001:2008 in ISO 14001:2004

Terme Snovik želimo biti drugačni, nekaj posebnega, nekaj novega, želimo slediti svoji viziji in poslanstvu, ki je, ostati vodilne Eko Terme. Ker se zavedamo bogastva narave, ki nas obdaja, smo krenili na pot čistega in zdravega okolja ter zdravega načina življenja, kar potrjujemo tudi s svojo blagovno znamko EKO SVET TERMALNIH UŽITKOV. Eden od temeljnih ciljev je prav gotovo tudi kakovost proizvodov in storitev, za katerega si prizadevamo vsi zaposleni.

Pri tem nam pomagata mednarodni standarda ISO 9001:2008 in ISO 14001:2004. Standard ISO 14001 določa zahteve za Sistem ravnanja z okoljem, ki pomaga organizaciji razviti in izvajati politiko in cilje, ki upoštevajo zakonske zahteve in druge zahteve na katere je organizacija pristala, ter informacije o pomembnih vidikih. Ker smo sprejeli te standarde, se zavezujemo, da bomo pri svojem delovanju uporabljali procese, delovne tehnike, materiale, proizvode in energije, ki bodo pripomogle k zmanjševanju in obvladovanju škodljivih vplivov na okolje.

Pridobili pa smo tudi standard ISO 9001 za Sistem vodenja kakovosti, katerega smernice nam pomagajo, da obvladujemo kakovost. Našim gostom želimo ponuditi storitve najvišjega kakovostnega razreda, ki izpolnjujejo njihova pričakovanja, zahteve, želje in potrebe.

Zaposleni smo odgovorni za kakovost storitev, ki jih nudimo in za zadovoljstvo gostov.

V Termah Snovik – Kamnik d.o.o. smo prepričani, da gostje definirajo kakovost.
Gostje pričakujejo storitve višjega kakovostnega razreda, ki kar najbolj izpolnjujejo njihova pričakovanja, potrebe in želje.
Zaposleni so odgovorni za kakovost njihovih storitev in zadovoljstvo gostov.
Odgovornost vodstva je, da omogoča izvajanje politike, ki vključuje cilje kakovosti, upravlja in nenehno izboljšuje postopke in procese. Vodstvo se zavezuje, da zaposlene in zainteresirano javnost redno obvešča o okoljskem delovanju podjetja.
Konkurenčno okolje, v katerem delujemo, zahteva nenehne izboljšave internih procesov predvsem pa inovativne storitve, kar je pogoje za pridobivanje novih in ohranjanje stalnih gostov.
O politiki kakovosti in iz tega izhajajočih konkretnih ciljih kakovosti, informiramo osebje na vseh nivojih podjetja.
Politika vodstva je okolju prijazno podjetje. Vodstvo podjetja se je zavezalo slediti in uvajati sodobne energetske tehnologije za učinkovito rabo in obnovljive vire energije pri segrevanju/hlajenju celotnega kompleksa Term Snovik.
Politika kakovosti podjetja Term Snovik se je z letom 2006 obvezala za izpolnjevanje zahtev okoljske zakonodaje in preprečevanje onesnaževanja.


Smo EKO TERME, ki odgovorno ravnamo z okoljem in ljudmi, ki nas sooblikujejo. Razpoznavni smo z blagovno znamko EKO TERME SNOVIK, svet termalnih užitkov.
Dolgoletne izkušnje na EKO in trajnostnem področju so naša konkurenčna prednost. Svoje eko poslanstvo uresničujemo na vseh nivojih – zaposleni, gosti, lokalno prebivalstvo. Ponudbo stalno dopolnjujemo z EKO paketi.

Vodstvo pa je odgovorno, da omogoča izvajanje politike, ki vključuje cilje kakovosti, upravljanja in nenehno izboljšuje postopke in procese.

 
 
 
 

Prijava na e-novice

 
 
 

SLEDI NAM

Spremljajte nas na socialnih omrežjih.

    

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.