Koledar
Darilni bon
PAKETI

ODKRIJTE BLAŽILNO MOČ AROMATERAPIJE

V Termah Snovik krepimo in širimo Kneippove storitve za zdravo in zadovoljno življenje.

Z novimi programi krepimo pomembnost Kneippovega petega stebra zdrav življenjski slog, elementa, ki druge 4 elemente (vodo, gibanje, prehrano in zelišča) povezuje v zaključeno celoto življenja. Celoto pa dosežemo v ravnovesju, prisotnosti in v sožitju z naravo. Sebastian Kneipp se je že v 19. stoletju zavedal pomembnosti reda in urejenosti tudi v duševnem zdravju ljudi. Z upoštevanjem zdravega življenjskega sloga bo naše življenje v ravnovesju, lažje bomo prenašali stres in druge tegobe današnjega časa.

 

 »Ostati zdrav in dolgo živeti je želja večine ljudi, zelo malo pa jih je pripravljenih za to tudi kaj narediti. Če bi ljudje vsaj polovico skrbi namenili temu, kako ostati zdrav in zdravo živeti, bi jim bila polovica njihovih bolezni prihranjena.« Sebastian Kneipp

 

V našo ponudbo dodajamo nove tretmaje aromaterapije, s katerimi vas pripeljemo do odličnega počutja in zdravega načina življenja.

Aromaterapija je popolnoma naravna metoda obravnavanja telesa, namenjena krepitvi zdravja, lepoti in dobremu počutju. Ravnovesje telesa in duha pa ustvarja s pomočjo eteričnih olj. Zdravilna moč eteričnih olj v kombinaciji z nežno masažo je ključ do dobrega počutja, kjer preženemo ali omilimo kronično utrujenost, depresijo, stres, nespečnost, migreno, pozitivne učinke ima na prebavo.

 

Za vas smo pripravili 3 aromaterapevtska tretmaje:

 

Tretma z izbranimi eteričnimi olji, ki preko vonja in dotika prebudijo občutek ljubezni. Z masažo celega telesa - hrbta, rok, nog, dekolteja in glave, pa vas popolnoma sprostimo.  Za čarobnost doživetja popolne izkušnje držijo toplino prostora glasba frekvence 528 Hz in nežna svetloba difuzorja  ter sveč.

 

Tretma je  namenjen vsem, ki menite, da je človek več kot le telo in da je vse med sabo povezano. Tretma s pomočjo frekvenc in eteričnih olj holistično podpira ravnovesje.

 

Kratka aromaterapevtska masaža z izbranimi eteričnimi olji vas popelje v svet popolne sprostitve. 

 

"Aromaterapija je holistična aplikacija avtentičnih eteričnih olj z namenov vzdrževanja in podpore posameznikovega fizičnega, čustvenega, mentalnega in duhovnega zdravja." M. Maury

 

Aromaterapevtske tretmaje izvaja certificirana aromaterapevtka Saša Klar. Z aromaterapijo bomo ustvarili personalizirani pristop, prilagojen vašim potrebam in željam.

Aroma tretma je lahko odlično darilo sebi ali bližnjemu. Nakup darilnega bona lahko opravite v spletni trgovini ali tudi na recepciji. Za rezervacijo termina smo za vas dosegljivi na telefonski številki 01 8 44 100 ali recepcija@terme-snovik.si.

 

Oglasite se nam, vabljeni, da se prepustite čudovitim esencam olj.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih