Koledar
Darilni bon
PAKETI

Delavnice za ženske: Sproščena ... ker sem si pomembna!

Privoščite si sprostitev, ki si jo zaslužite! Tekom štirih delavnic vas popeljemo od joge in delavnice obvladovanja stresa, do ustvarjanja z zdravilno glino. Pridružite se skupinici žensk, ki ve, da si zaslužijo le najboljše.

 

1. delavnica: Obvladovanje stresa z jogo

Datum: 06.11. ob 18:00

 

Vstopite v svet joge, kjer boste skozi skrbno izbrane vaje in dihalne tehnike sprostile svoje telo in um. Joga pomaga zmanjšati raven stresa, izboljša koncentracijo in poveča telesno gibljivost. Na tej delavnici se boste naučile, kako lahko preproste jogijske tehnike uporabljate vsak dan za bolj mirno in osredotočeno življenje. Delavnico vodi izkušena inštruktorica Marta Kirsch, ki bo poskrbela, da bo vadba primerna tako za začetnice kot tudi za izkušene jogistke.

 

2. delavnica: Plesna urica za zdravje in dobro počutje

Datum: 13.11. ob 18:00

 

Ples ni le zabava – je tudi odličen način za krepitev telesa, izboljšanje koordinacije in povečanje samozavesti! Prepustite se ritmom energične glasbe in pod vodstvom inštruktorice Tine Čas  z gibanjem pozabite na vsakdanje skrbi. Ta delavnica je popoln način za izboljšanje razpoloženja, splošnega počutja in  kurjenja kalorij. Ne potrebujete predhodnega plesnega znanja, samo dobro voljo!

 

3. delavnica: Zdravilna glina – naravni način za regeneracijo in razstrupljanje telesa

Datum: 27.11. ob 18:00

 

Zdravilna glina je poznana po svojih izjemnih čistilnih in regenerativnih lastnostih. Na tej delavnici boste izvedele, kako jo uporabljati za nego kože, razstrupljanje telesa in lajšanje bolečin. Z vodenjem strokovnjakinje se boste naučile, kako uporabljati glino in odkriti njene številne blagodejne učinke, tako za kožo kot tudi za notranje ravnovesje. Odkrijte naravno pot do boljšega počutja in regeneracije telesa!

 

4. delavnica: Z metodo EFT do sprostitve

Datum: 04.12. ob 18:00

 

Metoda EFT (Emotional Freedom Techniques) je izjemna tehnika, ki vam pomaga sprostiti čustvene in psihične blokade. Predavateljica Cvetka Horvat, mojstrica EFT, vas bo popeljala skozi osnove te preproste, a zelo učinkovite metode, ki temelji na nežnem tapkanju določenih točk na telesu. S tem boste sprostile napetost, zmanjšale anksioznost in poskrbele za globoko čustveno sprostitev. EFT je enostavno za učenje in lahko postane vaša vsakodnevna tehnika za boljše ravnovesje in umiritev.

 

Možnost izbire: Vsaka delavnica vključuje možnost kopanja v bazenu ali brez, kar vam omogoča dodatno sprostitev po delavnici.

Posebna ponudba: Pri zakupu vseh štirih delavnic prejmete posebno ugodno ceno in  tako izkoristite celoten paket sprostitve in osebne rasti! Cena posamezne delavnice je 25€, ob nakupu paketa 4 delavnic velja posebna cena 99€ .

Ob prihodu: Vsako udeleženko pričakamo s kozarcem penine, da že od prvega trenutka začutite sproščenost in pozornost, ki si jo zaslužite!

 

Nakup vstopnic je možen TUKAJ!

 

Pridružite se nam, osredotočite se nase in poskrbite za svoje dobro počutje! 

Povezane novice

»Za zadovoljstvo je najprej treba reči dovolj!«. 3. cikel pogovorov ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG.

    Delavnice za ženske: Sproščena ... ker sem si pomembna
    Vabimo vas na čudovito serijo štirih delavnic, kjer boste v prijetnem okolju odkrivale načine, kako poskrbeti zase, za svoje zdravje in dobro počutje.
    Cena z DDV:
    25,00 €
    -15%
    Paket delavnic za ženske: Sproščena ... ker sem si pomembna
    Vabimo vas na čudovito serijo štirih delavnic, kjer boste v prijetnem okolju odkrivale načine, kako poskrbeti zase, za svoje zdravje in dobro počutje. Kupi paket in uživaj še ceneje!
    Stara cena z DDV:
    100,00 €
    Akcijska cena z DDV:
    85,00 €
    Najnižja cena v 30 dneh
    99,28 €
    -28%
    ALJOŠA BAGOLA: NE! je moč
    Predavanje Aljoše Bagola po njegovi uspešnici: NE! je moč
    Stara cena z DDV:
    25,00 €
    Akcijska cena z DDV:
    18,00 €
    Najnižja cena v 30 dneh
    25,00 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih