Koledar
Darilni bon
PAKETI

VODENO REKREATIVNO PLAVANJE

Pridružite se rekreativnem plavanju v visokokakovostni termalni vodi pod vodstvom plavalnega učitelja. Z vadbo začnemo 10. 11. 2024 in poteka vsako nedeljo med 19:00 - 20:00, razen ob praznikih in šolskih počitnicah.

 

Plavalni učitelj bo zagotovil ustrezne vaje in prilagoditve za posameznikove potrebe, skupina je omejena na 12 oseb, zato si hitro zagotovite svoje mesto.  

 

KOMU JE NAMENJENO: 

Rekreativno plavanje pod vodstvom plavalnega učitelja je namenjeno vsem od 15. leta starosti dalje, ki želijo izboljšati svojo plavalno tehniko, fizično pripravljenost ali preprosto uživati v plavanju pod strokovnim vodstvom. Dobrodošli so tako začetniki, ki so novi v rekreativnem plavanju ali se še učijo osnov plavalnih tehnik, kot rekreativni plavalci, ki želijo izboljšati svojo tehniko, povečati plavalno kondicijo ali pridobiti nasvete za varnejše in učinkovitejše plavanje. Namenjeno je tudi tistim, ki okrevajo po poškodbi, saj je plavanje pogosto priporočena oblika rehabilitacije. Rekreativno plavanje je odlično tudi za starejše ljudi, da ostanejo aktivni, povečajo svojo gibljivost in ohranijo dobro fizično kondicijo.  

 

POTREBŠČINE, REKVIZITI: 

S seboj potrebujete kopalke in brisačo, priporočljiva je tudi plavalna kapa ter plavalna očala. Prosimo vas, da ste na recepciji Term Snovik 10 minut pred začetkom vadbe. V času počitnic in praznikov termin ne bo izveden in se prestavi na naslednji teden.

 

CENA:

Mesečna karta (4 zaporedni obiski): 68 €. Plačilo se poravna na recepciji pred začetkom prve vadbe. V primeru v naprej napovedane odsotnosti, ki jo javite vsaj 1 dan v naprej na recepcija@terme-snovik.si imate pravico do nadomeščanja v naslednjem terminu, v nasprotnem primeru vam termin zapade.

 

PRIJAVE:  

 

 

Več informacij in prijave:  (01) 834 41 00 ali na recepcija@terme-snovik.si. Prijave zbiramo do torka, 5. 11. 2024.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih